Danmark

Varit i Danmark med mamma hela dagen. Fick med mig flipflops och ett par mjukis/harems/ute-byxor. Hehe, så jävla sköna och mysiga. 
 
 
 

Vampire Diaries

Åh, vad jag älskar den serien!
 
Stefan (Paul Wesley) är ju så jävla snygg, han är som en äldre Justin Bieber, tycker de är jätte lika varandra. (Antagligen därför jag tycker om honom, hehe)
 
Började om serien från början idag, skulle egentligen till danmark men det blev förhinder. Så har kollat på det hela dagen, ni vet när man ser ut som ett monster efter att kollat tv hela dagen? Så ser jag ut just nu. Hihi
 
 

Sommarlov

Sommarlov är ju hur härligt som helst. Och man är inte trött på kvällarna vilket är bra om man är ute med kompisar eller festar. Men de dagarna man sitter själv hemma på kvällen så vill man sova men de går inte för man är inte ett dugg trött.
 
Så är det för mig just exakt nu, vill sova men är inte trött, har vänt lite halvt på dygnet. 
 
Imorgon ska jag till Lund med Cherrie. 
 
Ska försöka räkna får nu och somna. 
 
Godnatt!
 
 

Schampo/Balsam/Värmespray/Oil

Jag fick en fråga om hur jag tar hand om mitt hår. Som vanligt älskar jag att svara på frågor och detta är inget undantag.
 
För det första så har jag ett av de mest mjukaste schampon, eller, de gör håret så himla lent. Vet inte vad de heter men det luktar kola (godiset då alltså). Köper jag på Bedhead, på Emporia i Malmö. Har tillhörande balsam till det. Balsamet behöver man inte mycket av för håret blir glansigt av bara schampot, har bara balsam för att håret inte ska bli elektriskt.
 
Som jag sagt innan så är mitt hår lockigt av sig själv, så jag plattar det oftast. Innan jag börjar platta tar jag värmespray i längderna (inte i hårbottnen). Sedan plattar jag.
 
Här efter tar jag pyttelite moroccan oil, världens bästa, tar det i topparna och lite uppåt (inte i hårbottnen här heller för då ser håret fett ut). Mitt hår blir lite lite vågigt av oljan, tycker det blir mer frisyr av det då än bara spikrakt.
 
Sen är jag klar! 
 
Mitt hår är ganska så tunt och slits rejält mycket, klippte det för ungefär en månad sen och det är redan slitet i ''luggen''. 
 
Hoppas detta var en bra förklaring. Om ni undrar något mer är det bara att fråga så svarar jag så gott jag kan!
 
 

Facelook

Blev knappt några bilder igår från festen. Lite segt var det i början men sen blev det roligt! Somnade ungefär 4 inatt och vaknade igen klockan 6 och fyfan vad dåligt jag mådde, sen somna jag om och allt blev bra!
 
Ska och se The Bling Ring ikväll med mamma, den verkar så himla bra.
 
Fick förresten höra igår att jag liknar Kendall Jenner, har hört de innan med några gånger. Vad tycker ni?
 
Såhär såg jag ut igår.
 

Smycken

Okej så jag kunde verkligen inte låta bli att köpa dessa två. Halsbandet är galet snyggt, älskar de som är ganska enkla men ändå mycket. 
 
Armbandet gillar jag för att det är nitar och ett sånt kan man ha när som helst, i princip. 
 
20 spänn styck för dessa, på Ur&Penn. (Har de ALLTID rea?) 
 
 
 
 
 

Nanna

Kom hem nyss från att ha varit ute med en kompis efter trelle. Nu går jag och lägger mig. Sov sött!

Trelle

Ska till trelle strax och fira mina kusiner och deras mamma. Som har fyllt/fyller år. 
 
Har varit upptagen hela dagen, tyvärr. 
 
Här får ni se vad jag har på mig ikv. 
 
Tröja från Gina, shorts från Cubus, skärp från Levis. (Mammas skärp dock, som jag har fått)
 
 
 
 
 

Kenza

Kenza är en stor förebild för mig, vill bli som hon är. Hon har ju lanserat en lite klädes kollektion nu med och hon la ut en bild på en jacka från sitt märke.
www.ivyrevel.com

Finns underbara toppar där.

Funderar på att köpa Trenton denim vest.

Jag kommenterade hennes bild för en stund sedan, fick faktiskt svar. 3dje gången hon svarar mig på något nu. Skoj!



Shorts

Har letat efter ett par sånna här shorts i ca 3-4 månader. Äntligen. De är liksom uppklippta i benen, vilket gör att fransar uppstår, det är det som är så snyggt! De finns att köpa på Cubus för 299 kronor!
 
Vad tycker ni om dom? 
 
 
 
 
 
 
 

Shorts jakt

Var och letade shorts överallt i alla affärer. Köpte ett par från cubus. Två bilder bjuder jag på så länge, dock inte dessa shorts jag köpte! Åker hem om en trekvart, hörs senare.

Center syd

Påväg till ett köpcentrum i Lödde med Cherrie. Har fått några frågor om jag kan göra videos och sådant, skriver mer om det ikväll!
Älskar när ni kommer med olika förslag!

Eyeliner vs Dipliner

Okej, så jag har alltid haft ''penna'' eyeliner, har alltid tyckt det varit enkelt och smidigt, dock har jag stört mig på att det försvinner ganska så snabbt, de blir mera grått efter 2-3 timmars användningen.
 
Köpte ''Dipliner'' idag, jag tror de syftar på ordet ''dip'' eftersom att man dippar (haha) den lilla penseln i färgen och målar sedan. 
 
Testade den när jag kom hem och oj vad svart och målat det blev, riktigt bra. Lite svårt är det ju att måla, men det är det ju i princip med alla sminkprodukter i början. Känns inte som att det är någon produkt som kommer att försvinna på ett tag, varken från ögonlocket eller från min sminkväska hehe. 
 
Sista bilden visar resultatet från Diplinern. Vad använder ni läsare för någon? 
 
 
 
 
 

Kläder och sånt skoj

 Så vad har jag på mig idag? 
 
Toppen och jeansen är från Bikbok, skorna från Dinsko och glasögon är från TGR. (Tiger)
 
 
 
 

Pass

Ska iväg nu och ta en ny pass bild, lyckas alltid bli ful på de. Förra gången målade de mitt ansikte vitt i datorn, samt fyllde i min näsa så den skulle synas vilket gjorde den gigantisk. Haha, bättre lycka denna gången, kanske..

Frukost

Life-Size

Ser på filmen Life-Size, barnslig men rolig. Tyra Banks är med och spelar barbien som blir till liv. Vacker!!

Lockigt hår

Vad fasiken är det med att ha naturligt lockigt hår som alla hatar? Alltså visst, man är ju faktiskt född med de men oj vad irriterande det är när man stiger ur duschen, borstar håret och det är riktigt spikrakt, 1-2 timmar senare är det lockigt. Och när jag säger lockigt menar jag inte sådant fint lockigt ''kändis'' hår, nej för jag ser ut som ett troll.
 
Got to love it.
 
Hur gör folk? Jag vet många som jag inte riktigt känner men som har naturligt lockigt hår, som plattar det varje dag men får det ändå inte att se slitet ut. Hur är det möjligt?! 
 
Någon som har samma trams ''problem'' som mig? 
 
 
 
 

Stek

Var och solade på terassen innan. Kom in och duschade och nu ska jag snart käka. Pizzan håller på att värmas. 
 
 
 

Sol

 

hannahandrea

Tänkte börja denna blogg med en presentation av mig.
 
Jag heter hannah och bor i malmö. Har bloggat i ca 5 år totalt men efter något år har jag alltid tröttnat, har hållit på att byta bloggar hit och dit. Men inget mer sånt trams, det är på riktigt denna gången. Sommar nu och jag har inte fått nått sommarjobb, behöver faktiskt något att göra, bloggen får vara mitt projekt under sommaren. (Och längre om det går bra denna gången).
 
Vad gör jag om dagarna som är intressant då? Absolut ingenting, men jag har jävligt mycket tankar om saker och ting. de kommer att dyka upp här. 
 
För övrigt så gillar jag att dansa, dancehall/reggae, justin bieber och att handla kläder. (Min garderob är propp full just nu, och har köp förbud för min mamma, men nu är det ju som sagt sommar, och då behöver man tex massa shorts, visst?) 
 
Detta är jag. 
 
 
 

Jag heter Hannah, Andrea i andranman, är född 96 och bor i käraste Malmö. Gillar när jag får fina kommentarer av fina läsare och även när läsare stannar. Pussar och kramar till dig!

RSS 2.0